Ulrikas smycken

Berlocker

Det finns en hel värld av olika berlocker. Det är bara ens fantasi som sätter stopp för vad man skulle vilja ha. Berlocker är små figurer som man hänger i ett halsband, armband eller i ett par örhängen. Personligen tycker jag att det är kul att ge bort ett halsband med olika berlocker som speglar bärarens personlighet eller färger. Man kan även använda sig av berlocker som innehåller ett budskap som till exempel olika citat, ordspråk,kärleksförklaringar, tackbudskap med mera.

En berlock som jag tycker mycket om är en så kallad "Prayer box". Förr i tiden användes dessa berlocker till att försvara små lappar med olika böner på, därav namnet. Idag kan man använda dessa till att förvara till exempel ett kärleksbudskap, en vacker ädelsten med mera. Detta är en unik och vacker berlock att ge till någon man tycker om.

Medaljonger påminner om "Prayer box"berlocker. Skillnaden är att de ofta är platta och har plats för ett litet foto eller en liten bild. Eller varför inte ett kärleksbuskap eller en liten torkad blomma från brudbuketten? Som skrivet tidigare så är det bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan använd dessa berlocker till.

Man kan använda sig av olika smycken att hänga berlockerna i. Jag tycker personligen att det är väldigt fint att hänga lite större berlocker i läderband som halsband. Små berlocker gör sig bäst i tunna kedjor runt halsen. Vill man ha ett berlockarmband tycker jag att man skall ha 1, 3 eller flera berlocker i en tjockare kedja.

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.ulrikassmycken.n.nu.

Gilla gärna sidan!

Länkar

 

                                                                                                                                               
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)