Ulrikas smycken

Ny armbandskollektion plus annat smått och gott.

Äntligen är nya armbands kollektionen klar. Den består av en mängd armband i olika färger och typer av pärlor. Jag kallar kollektionen för "Mixa och Matcha" då det handlar om att mixa ihop ett armbands set i de färger man vill ha. På bilderna ser ni olika exempel på färgkombinationer. Saknas någon färg, hör av er så kan jag fixa det. Mixa på, det är bara fantasin som sätter stopp. Klicka här för att komma till fotogalleriet.

Ett annat projekt jag har haft under våren är ljuslyktor. Det är frostade glaslyktor med olika dekorationer på och under "frosten". Det är till exempel olika texter, fjärilar, änglar, musiktema, trollsländor med mera. Jag gör även lyktor på beställning till bröllop, student, konfirmation, födelsedagar med mera. Det går även att infoga fotografier i "frosten". Vissa av lyktorna är även "sockrade" med ett fint stenkross.

Ett annat projekt jag har haft i vår är att skapa tavlor av kakelplattor. Även dessa går att beställa med egen text eller bild eller båda delarna. Klicka här för att komma till nyheter.

30 mar 2014

Välkommen

Välkommen till www.ulrikassmycken.n.nu.

Gilla gärna sidan!

Länkar

 

                                                                                                                                               
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)